Yleensä Kanariansaarille matkustetaan matkatoimistojen järjestämillä pakettimatkoilla. Niin on yleensä helpoin ja halvin tapa matkustaa.  Kaiken päälle saa vielä matkanjohtajan/matkaoppaan palvelut ja lentokenttäkuljetukset. Matkatoimisto vastaa myös matkan onnistumisesta toimimisesta kokonaisuutena.

Matkan voi nykyään varata suoraan matkanjärjestäjältä käyttämättä matkatoimiston palvelua. Matkan varaaminen on helppoa ja turvallista.

Finnmatkat

Finnmatkoilla voit varata matkan netin kautta. Järjestelmä on kätevä: voit tehdä varauksen ja sinulla on seitsemän päivää harkinta-aikaa. Jos et maksa varausmaksua varaus peruuntuu automaattisesti. Näin toimitaan jos matkaan on aikaa yli 37 päivää. Jos aikaa on 25-36 vuorokautta niin varaus peruuntuu kolmessa päivässä ja jos matkaa on aikaa 15-24 päivää niin sinulla on vielä 48 tuntia aikaa maksaa varausmaksu. Jos aikaa on alle kaksi viikkoa matka on maksettava kerralla.

Varaus kannattaa tehdä viipymättä, koska suositut kohteet ja hotellit menevät nopeasti. Toisaalta varattuja matkoja vapautuu koko ajan eli kannattaa silloin tällöin käydä vilkaisemassa jos lentoja on vapautunut.

Finnmatkojen kohteet

Finnmatkat lentää Kanariansaarilla Gran Canarialle, Teneriffalle ja Lanzarotelle. Tieto 2009-2010 syksy-talvi-kevät ajalta (www.finnmatkat.fi).

Gran Canarialla Finnmatkoilla on omia Blue Village lomahotelleja Bahia Feliz:ssä.  Näitä ovat Orquidea, Tres Vidas, Las Pitas ja Playa Feliz. San Bartolomen alueella on  Paradise Las Tirajanas hotelli. Santa Brigidassa lähellä Las Palmasia  on Escuela Santa Brigida Hotelli. Arucasissa on La Hacienda del Buen Suceso ja sisämaassa Cruz de Tejedassa on Parador Cruz de Tejeda. Playa de Cura:n kaupungissa on rannan lähellä Huoneistohotelli Suite Monte Golf ja Amadoressa lähellä Puerto Ricon kaupunkia toinen huoneistohotelli Terraza de Amadores. Myös se sijaitsee aivan rannan lähellä. Amadoressa sijaitsee rannalla toinenkin huoneistohotelli: Amadores Beach .


Kommentit

Matkat — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>