HOVIMA La Pinta Beachfront Family on suosittu hotelli Teneriffalla suomalaisten matkailijoiden keskuudessa. Tämä hotelli sijaitsee upealla paikalla aivan meren rantaviivalla, tarjoten upeat näkymät Atlantin valtamerelle. Nauti auringonlaskuista ja herää meren ääneen tässä rauhallisessa ympäristössä.

Hotellissa on erilaisia huonevaihtoehtoja sopivasti jokaisen matkailijan tarpeisiin. Huoneet ovat tyylikkäästi sisustettuja ja tilavia, varustettuna modernilla kalustuksella ja mukavilla vuoteilla. Huoneissa on myös ilmastointi ja parveke, josta voi ihailla merinäköaloja ja nauttia raikkaasta ilmasta. Lisäksi hotellissa on perhehuoneita, joissa on erilliset makuutilat lapsille ja aikuisille. Näin voit nauttia perhelomasta täysin rinnoin ja samalla varmistaa kaikkien mukavuuden.

HOVIMA La Pinta Beachfront Family- hotellissa voit rentoutua ja nauttia erilaisista ranta-aktiviteeteista. Hotellin oma ranta on vain muutaman askeleen päässä ja tarjoaa mahdollisuuden rentoutua auringossa tai kokeilla erilaisia vesiurheilulajeja, kuten snorklausta tai vesihiihtoa.

Lisäksi hotellissa on uima-allas, jossa voit virkistäytyä ja nauttia päivän sateesta. Pyyhäise viilentävään veteen ja rentoudu aurinkotuolissa lukemassa kirjaa tai nauttia välipalaa allasbaarin antimista. Allasalueella on myös lastenallas, jossa lapset voivat leikkiä ja viettää hauskaa aikaa.

Lähialueella on myös paljon mahdollisuuksia aktiiviseen lomaan. Voit lähteä kävelylle rannikon poluille ja ihailla upeita maisemia tai vuokrata polkupyörän tutustuaksesi lähialueeseen. Alueella on myös useita golfkenttiä, joissa voit kokeilla taitojasi tai osallistua tennisturnauksiin.

Kokonaisuudessaan HOVIMA La Pinta Beachfront Family on ihanteellinen valinta perheille ja pariskunnille, jotka haluavat nauttia rentouttavasta lomasta meren äärellä. Hotellin sijainti tarjoaa upeat näkymät ja mahdollisuuden osallistua erilaisiin aktiviteetteihin. Huoneiden monipuolinen valikoima takaa, että löydät varmasti sopivan vaihtoehdon lomasi tarpeisiin. Nauti aurinkoisesta lomasta Teneriffalla HOVIMA La Pinta Beachfront Family- hotellissa!

Lasten aktiviteetit

HOVIMA La Pinta Beachfront Family -hotelli Teneriffalla on suosittu kohde suomalaisten matkailijoiden keskuudessa, erityisesti lapsiperheiden keskuudessa. Hotellin lapsiystävällinen ilmapiiri, monipuoliset aktiviteetit ja hyvä sijainti tekevät siitä täydellisen vaihtoehdon perhelomalle.

Hotellissa on paljon erilaisia aktiviteetteja, jotka on suunnattu erityisesti lapsille. Lapsille on tarjolla lastenkerho, jossa ammattitaitoiset ohjaajat pitävät huolta pienistä vierailijoista. Kerhossa lapset voivat osallistua erilaisiin leikkeihin, peleihin, askarteluihin ja urheilutapahtumiin. Lisäksi hotellissa on myös leikkihuone, jossa lapset voivat viettää aikaa leikkien ja tutustuen uusiin kavereihin.

Hotellin ulkopuolella on myös paljon tekemistä lapsille. Lähellä hotellia on lasten suosima hiekkaranta, jossa lapset voivat leikkiä hiekalla, uida meressä ja rakentaa hiekkalinnoja. Rannalla on myös mahdollista osallistua erilaisiin vesiaktiviteetteihin, kuten banaaniveneajeluun tai vesihiihtoon.

Lisäksi hotellin ympäristössä on useita huvipuistoja ja eläintarhoja, jotka tarjoavat jännittäviä kokemuksia lapsille. Esimerkiksi Siam Park -vesipuisto on suosittu kohde perheille, ja siellä lapset voivat viettää hauskoja päiviä vesiliukumäissä ja uima-altaissa. Loro Park -eläintarha tarjoaa taas mahdollisuuden tutustua erilaisiin eläimiin, kuten delfiineihin, gorilloihin ja pingviineihin.

Allasalue

HOVIMA La Pinta Beachfront Family -hotellin allasalue on yksi hotellin suosituimmista paikoista, erityisesti lapsiperheiden keskuudessa. Hotellin lapsiystävällinen allasalue tarjoaa paljon tekemistä ja viihdettä kaikenikäisille vierailijoille.

Hotellin pääallas on suuri ja aurinkoinen, ja se on täydellinen paikka rentoutumiselle ja uimiselle. Altaalla on myös osa, jossa lapset voivat leikkiä ja polskutella turvallisesti matalammassa vedessä. Lisäksi hotellilla on myös lämmitetty sisäuima-allas, joka mahdollistaa altaan käytön myös talvikuukausina.

Allasalueella on myös aurinkotuoleja ja -varjoja, jotka tarjoavat mukavan paikan aurinkoa ottamiselle ja rentoutumiselle. Hotellilla on myös poolbaari, josta voi tilata virvokkeita ja pientä purtavaa allasalueella.

Ravintolat ja baarit

HOVIMA La Pinta Beachfront Family -hotellissa on useita ravintoloita ja baareja, jotka tarjoavat herkullista ruokaa ja juomia kaikille vierailijoille. Hotelli panostaa erityisesti lapsiystävällisiin ruokavaihtoehtoihin ja tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia ruokia.

Hotellin buffet-ravintolassa tarjoillaan päivittäin aamiaista, lounasta ja illallista. Buffetista löytyy laaja valikoima erilaisia ruokia eri makumieltymyksiin. Hotellilla on myös à la carte -ravintola, jossa tarjoillaan herkullisia paikallisia ruokalajeja ja kansainvälisiä herkkuja.

Lisäksi hotellissa on useita baareja, joissa voi nauttia virkistäviä juomia ja rentoutua. Baarit tarjoavat laajan valikoiman erilaisia juomia, kuten cocktaileja, viinejä ja oluita. Baareista voi myös tilata pientä purtavaa ja välipaloja.

Kaiken kaikkiaan HOVIMA La Pinta Beachfront Family -hotelli tarjoaa lapsiystävällisen ilmapiirin ja monia aktiviteetteja lapsille, mukaan lukien lastenkerhon ja leikkihuoneen. Hotellin allasalue on suosittu paikka kaikenikäisille vierailijoille, ja siellä on useita aurinkotuoleja, -varjoja ja allasbaari. Lisäksi hotellissa on ravintoloita ja baareja, jotka tarjoavat herkullista ruokaa ja juomia kaikille vierailijoille.

Palvelut ja mukavuudet

HOVIMA La Pinta Beachfront Family on suosittu hotelli Teneriffalla, erityisesti suomalaisten matkailijoiden keskuudessa. Hotelli tarjoaa monipuolisia palveluita ja mukavuuksia, jotka takaavat viihtyisän loman kaikenikäisille.

Hotellissa on useita allasalueita, joissa voi nauttia aurinkoisista päivistä ja virkistäytyä uimalla. Lisäksi hotellissa on oma ranta-alue, jossa voi rentoutua hiekkaa varpaissaan ja nauttia meren tuulesta. Ranta-alueella on myös baari, josta voi tilata virvokkeita ja pientä purtavaa.

Lapset viihtyvät hotellin lastenklubilla, jossa on ohjelmaa ja aktiviteetteja kaikenikäisille. Klubilla järjestetään muun muassa leikkejä, pelejä ja pieniä kilpailuja. Lisäksi hotellissa on lastenallas, jossa lapset voivat pulikoida ja leikkiä vedessä turvallisesti.

Hotellin ravintolassa tarjoillaan herkullisia ruokia kansainvälisestä ja paikallisesta keittiöstä. Buffet-ravintolan lisäksi hotellissa on myös a la carte -ravintola, jossa voi nauttia gourmet-tason annoksista. Lisäksi hotellissa on useita baareja, joista voi tilata virvokkeita ja alkoholijuomia.

Lisäksi hotellissa on monia muita palveluita, kuten kuntokeskus, jossa voi käydä treenaamassa ja pitää kuntoaan yllä loman aikana. Lisäksi hotellissa on hierontapalveluita, joilla voi rentoutua ja hemmotella itseään. Hotellin vastaanotosta saa myös tietoa paikallisista nähtävyyksistä ja aktiviteeteista.

Asiakasarviot

HOVIMA La Pinta Beachfront Family -hotellilla on saanut positiivista palautetta monilta asiakkailtaan. Moni kokee hotellin palveluiden ja mukavuuksien olevan laadukkaita ja vastaavan odotuksia.

Asiakkaat ovat erityisesti pitäneet hotellin siisteydestä ja hyvin hoidetuista allasalueista. Monet ovat myös kiittäneet hotellin henkilökuntaa ystävällisestä ja avuliaasta palvelusta. Henkilökunta on saanut kiitosta erityisesti lapsiperheiden keskuudessa, koska he ovat huomioineet hyvin lasten tarpeet ja järjestäneet lapsille aktiviteetteja.

Myös hotellin ruoka on kerännyt kiitosta asiakkailta. Buffet-ravintolan monipuolinen valikoima on saanut erityistä kiitosta, samoin kuin a la carte -ravintolan laadukkaat annokset.

Hotellin sijainti on myös saanut kiitosta, sillä se sijaitsee lähellä rantaa ja lähellä monia nähtävyyksiä. Moni asiakas onkin pitänyt hotellia hyvänä tukikohtana retkille ja tutustumiselle saaren tarjontaan.

Lähistön nähtävyydet

HOVIMA La Pinta Beachfront Family -hotelli sijaitsee Teneriffan etelärannikolla, jossa on runsaasti nähtävyyksiä lähellä.

Lähiseudulla voi esimerkiksi tutustua suosittuun Parque Siam -teemapuistoon, joka tarjoaa huvittelua ja elämyksiä koko perheelle. Puistosta löytyy muun muassa vesiliukumäkiä, laguuneja ja merieläinshow. Lisäksi aivan hotellin lähellä sijaitsee Playa de las Américas -kaupunki, jossa on vilkas yöelämä, ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita.

Teneriffalla voi myös tutustua saaren upeaan luontoon esimerkiksi läheisillä vaellusreiteillä tai tekemällä veneretken läheisille saarille, kuten Los Gigantesille. Lähellä sijaitsee myös kansallispuisto Teide, jossa voi ihailla upeaa tulivuorimaisemaa ja Teiden huippua.

Teneriffalla viihtyvä matkailija voi siis nauttia monipuolisista palveluista ja mukavuuksista HOVIMA La Pinta Beachfront Family -hotellissa sekä tutustua lähialueen nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin. Hotelli tarjoaa hyvän tukikohdan ranta- ja rantalomailuun, seikkailuihin ja tutustumiseen Teneriffan tarjontaan.