Teneriffa on suosittu matkakohde suomalaisten keskuudessa, ja saarella onkin lukuisia hotelleja, jotka ovat erityisesti suomalaismatkailijoiden suosiossa. Teneriffan suomalaisten suosimat hotellit tarjoavat laadukasta majoitusta, monipuolisia palveluita ja hyvän sijainnin lähellä rantaa ja nähtävyyksiä.

Yksi suomalaisten suosima hotelli Teneriffalla on esimerkiksi Lopesan Baobab Resort, joka sijaitsee Playa del Inglesin alueella. Hotelli tarjoaa viihtyisiä huoneita, useita uima-altaita, spa-palveluita ja monipuolisia ravintoloita. Lopesan Baobab Resort on tunnettu myös eksoottisesta afrikkalaisesta teemastaan, joka tekee vierailusta hotellissa erityisen ainutlaatuisen.

Toinen suosittu vaihtoehto suomalaisten keskuudessa on Parque Cristobal Gran Canaria, joka sijaitsee Playa de las Américasin alueella. Hotellissa on tilavia huoneistoja, lastenallas, ravintola ja allasbaari. Parque Cristobal Gran Canarialla on myös kattavat lastenaktiviteetit ja palvelut, mikä tekee siitä erityisen suositun lapsiperheiden keskuudessa.

Muita suosittuja hotelleja Teneriffalla suomalaisten keskuudessa ovat esimerkiksi GF Victoria, Costa Adejessa, ja Gran Tacande Wellness & Relax Costa Adejessa. Näissä hotelleissa on ylelliset huoneet, useita uima-altaita, spa-palveluita ja hyvät mahdollisuudet rentoutumiseen. Hotellien sijainti lähellä rantaa ja hyvät liikenneyhteydet saaren nähtävyyksille tekevät niistä houkuttelevan vaihtoehdon matkailijoille.

Teneriffan suomalaisten suosimissa hotelleissa on korkea palvelutaso ja hyvä laatu. Hotelleissa puhutaan usein suomea, ja henkilökunta on ystävällistä ja avuliasta. Suomalaisten suosimat hotellit Teneriffalla takaavat onnistuneen ja mukavan loman saaren aurinkoisessa ja lämpimässä ilmastossa.

 • HD Parque Cristóbal Tenerife – Suosittu hotelli Teneriffalla, jossa on useita uima-altaita ja lastenaktiviteetteja.
 • Hotel Riu Arecas – Tyylikäs hotelli Costa Adejessa, josta on upeat näkymät merelle.
 • Parque del Sol – Viihtyisä hotelli Playa de las Americaksen lähellä, jossa on tilavia huoneistoja ja ulkouima-allasalue.
 • Santa Barbara Golf & Ocean Club – Hotelli, joka sijaitsee lähellä golfkenttää ja tarjoaa upeat merinäkymät.
 • Hotel Baobab Suites – Ylellinen hotelli, jossa on modernit huoneistot ja upeat näköalat.
 • Bahia Principe Sunlight Costa Adeje – All inclusive -hotelli rauhallisella sijainnilla, upeilla altailla ja hyvillä ravintoloilla.
 • Sunwing Fañabe Beach – Suosittu perheystävällinen hotelli, jossa on lapsille suunnattua viihdettä ja suuri uima-allasalue.
 • GF Fanabe Hotel – Tyylikäs hotelli lähellä rantaa, jossa on hyvät palvelut ja mukavat huoneet.
 • Los Cristianos Palace Hotel – Vii

  Teneriffa on suomalaisten suosikki matkakohde, jossa riittää aurinkoa, hiekkarantoja ja mielenkiintoista nähtävää. Matkailijoiden tarpeiden mukaan Teneriffalta löytyy monia hotellivaihtoehtoja, jotka tarjoavat mukavuutta ja hyvää palvelua. Tässä artikkelissa olemme koonneet listan suomalaisten suosimista hotelleista Teneriffalla.

  Suosituimpien hotellien joukosta löytyy vaihtoehtoja eri budjeteille ja tarpeille. Joissain hotelleissa on uima-allas, spa-palvelut ja ravintola, kun taas toisissa löytyy lastenaktiviteetteja ja animaatiotiimi. Hotelleista voi myös varata erilaisia retkiä ja aktiviteetteja, kuten veneretkiä ja vuoristovaelluksia.

  Alasivuilta voit lukea lisää jokaisesta hotellista, sen palveluista ja sijainnista Teneriffalla. Toivomme, että saat näistä tiedoista hyötyä matkasuunnittelussa.

  Haluamme myös kuulla kokemuksiasi! Jos olet vieraillut joissain näistä hotelleista, kerro meille millaista oli. Jaa myös tietoa somessa ja vinkkaa tutuillesi, jos he suunnittelevat matkaa Teneriffalle.

  Suosittelemme myös kommentoimaan artikkelisivulla tai asiasta kertovilla alasivuilla, jos sinulla on lisäkysymyksiä tai haluat jakaa omia vinkkejäsi Teneriffaan matkaaville. Yhdessä voimme luoda arvokasta tietoa ja auttaa toisiamme matkaseikkailuissa.

  Kiitos, että luit artikkelimme Teneriffan suomalaisten suosimista hotelleista. Toivomme, että saat unohtumattoman loman aurinkoisella Teneriffalla!