Yli 500 hotellin ja muun majoitus vaihtoehdon joukosta pitäisi löytää se itseä miellyttävä vaihtoehto. Pakettimatkailijalla on majoitus valmiina ja siihen pitää olla tyytyväinen. Omatoimimatkalla joutuu tai oikeammin saa varata itse majoituksen.

Netin kautta homma sujuu muutamalla klikkauksella. Hintatasoa ja sopivia hotelleja voi etsiä vaikka Hotels.com nettivaraamosta. Suora linkki Gran Canaria saaren hotelleihin: Gran Canaria hotellit, Hotels.com.

Muita linkkejä nettivarauksiin ja hintojen vertailuun:  bedfinder.com, eticket.fi ja ratestogo.com

Sama hotelli eri varaamon kautta voi olla hyvinkin eri tasoinen ja eri hintainen. Varustelutasossa voi myös olla paljon eroa. Käytännössä homma voi olla vieläkin mutkikkaampi. Jos tiettyä palvelua vaikkapa nettiyhteyttä tai kuntosalia ei saa kaikkien varaamojen kautta, niin kannattaa vielä varmistaa, että palvelu tosiaan on olemassa kyseisessä hotellissa.
Usein käy niin, että vanha tieto jää ”roikkumaan” hotellivaraamon sivuille. Esimerkiksi kuntosali voi olla remontissa vain muutaman varaamon tiedoissa, vaikka todellisuudessa se voi olla kaikilla. Toisinpäin voi olla niin, että hotellissa on ilmainen internet yhteys, mutta tieto ei ole päivitetty kaikille.

Varaamoilla, kuten Hotels.com:lla on kymmeniä tuhansia hotelleja listoillaan. Ei voi kohtuudella olettaa, että kaikki tieto olisi aina up-to-date. Jos jokin palvelu tai varustelu on tärkeä, niin varmista se vielä vaikkapa lähettämällä sähköpostia hotellille.

[ad name=”GA, 468×60, embedded bottom”]
< Gran Canaria kohdesivu

<< Matkakohteet

<<< Alkuun


Kommentit

Gran Canaria hotellit — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>