Teneriffan lomakohde

Teneriffa on suosittu lomakohde suomalaisten keskuudessa, ja monet suomalaiset matkustavatkin saarelle nauttimaan aurinkoisesta säästä, kauniista rannoista ja monipuolisista aktiviteeteista. Saaren monipuolisuus takaa, että jokainen matkailija löytää varmasti jotain mieluisaa tekemistä.

Bahia Principe Sunlight Costa Adeje on yksi suomalaisten suosimista hotelleista Teneriffalla. Hotelli sijaitsee Costa Adejen alueella, joka on tunnettu kauniista hiekkarannoistaan ja vilkkaasta yöelämästään. Hotellissa on tarjolla monipuolisia palveluita, ja sen sijainti lähistöllä on myös useita ravintoloita, kauppoja ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia.

All inclusive -palvelut

Bahia Principe Sunlight Costa Adeje tarjoaa täyden palvelun all inclusive -paketteja suomalaisille matkailijoille. All inclusive -palveluihin kuuluvat majoitus, kaikki ateriat ja juomat, sekä monipuolinen viihdeohjelma. Matkailijat voivat nauttia herkullisista aterioista hotellin ravintoloissa ja baareissa sekä rentoutua uima-altaalla tai hotellin spa-osastolla.

Hotellin monipuolinen ruokatarjonta sisältää paikallisia ja kansainvälisiä ruokia, ja valikoimasta löytyy vaihtoehtoja niin lihaa, kalaa kuin kasvisruokaakin suosiville. All inclusive -pakettiin kuuluu myös välipaloja ja virvokkeita, joita voi nauttia päivän mittaan esimerkiksi altaalla tai rannalla ollessa.

Viihdeohjelma Bahia Principe Sunlight Costa Adejessa on suunnattu niin lapsille kuin aikuisillekin. Hotellin animaatiotiimi järjestää päivittäin erilaisia aktiviteetteja, kuten vesijumppaa, rantalentopalloa ja tanssitunteja. Illan tullen hotellin ohjelma vaihtuu viihdyttäviin show-esityksiin ja live-musiikkiin.

Uima-altaat ja hiekkarannat

Hotellissa on useita uima-altaita, jotka soveltuvat erityisesti lapsiperheille ja aikuisille. Altaiden ympärillä on aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja, joissa voi rentoutua ja nauttia auringosta. Lapsille on myös erillinen lastenallas ja leikkipaikka, jossa on hiekkalaatikko ja keinut.

Vaikka hotellin uima-altaat tarjoavatkin mukavan vaihtoehdon, ei kannata unohtaa Costa Adejen upeita hiekkarantoja. Lähistöltä löytyy rantoja, jotka sopivat mainiosti rentoutumiseen aurinkotuoleilla tai aktiivisiin vesilajeihin. Lapsiystävälliset rannat ja turkoosi merivesi houkuttelevat niin auringonpalvojia kuin vesipedoilijoitakin.

Bahia Principe Sunlight Costa Adeje on erinomainen valinta suomalaisille matkailijoille, jotka haluavat nauttia rennosta lomasta Teneriffalla all inclusive -palveluiden ja monipuolisten aktiviteettien parissa. Hotellin sijainti Costa Adejessa takaa hyvät palvelut ja helpon pääsyn kauniille rannoille. Teneriffa tarjoaa loputtomat mahdollisuudet nauttia lomasta aurinkoisessa ilmastossa ja upeissa maisemissa.

Viihdeohjelma ja aktiviteetit

Bahia Principe Sunlight Costa Adeje on suosittu hotelli Teneriffalla, erityisesti suomalaisten matkailijoiden keskuudessa. Yksi hotellin vetonauloista on sen laaja valikoima viihdeohjelmaa ja aktiviteetteja.

Hotellialueella on useita uima-altaita, joista osa on lämmitettyjä, joten niissä voi nauttia vedestä myös talvikuukausina. Lisäksi hotellilla on oma ranta-alue, jossa voi rentoutua ja nauttia auringosta. Vesiurheilusta kiinnostuneille hotellista löytyy myös vesiurheilukeskus, josta voi vuokrata esimerkiksi kajakkeja tai snorklausvälineitä.

Hotellin viihdetiimi järjestää päivisin erilaisia aktiviteetteja koko perheelle. Lapsille on tarjolla lastenkerho, jossa voi osallistua erilaisiin leikkeihin ja peleihin. Aikuisille on puolestaan tarjolla esimerkiksi vesijumppaa tai rantalentopalloa. Iltaisin hotellin ammattitaitoinen viihdetiimi pitää huolen siitä, että vieraille on tarjolla monipuolista viihdettä ja ohjelmaa. Illanvietto voi sisältää esimerkiksi livemusiikkia, tanssiesityksiä tai teemailtoja.

Lisäksi hotellista löytyy kuntosali, jossa voi pitää kuntoa yllä loman aikana. Kuntosali on varustettu moderneilla laitteilla ja siellä voi harrastaa esimerkiksi kuntopyöräilyä tai voimaharjoittelua.

Ravintolat ja baarit

Bahia Principe Sunlight Costa Adeje -hotellissa ei tarvitse lähteä kauas etsimään hyvää ruokaa ja juomaa, sillä hotellista löytyy useita ravintoloita ja baareja.

Pääruokaravintolassa tarjotaan monipuolista buffetaamiaista, lounasta ja illallista. Buffetissa on laaja valikoima erilaisia ruokia aina paikallisista herkuista kansainvälisiin herkkuihin. Erityistä huomiota on kiinnitetty myös lasten ruokavalioon, joten myös perheen pienimmät löytävät varmasti jotain mieluisaa syötävää.

Hotellin alueelta löytyy myös useita à la carte -ravintoloita, jotka tarjoavat erilaisia teemaruokia. Esimerkiksi italialaista tai aasialaista ruokaa haluavat voivat suunnata näihin ravintoloihin nautiskelemaan herkullisia annoksia.

Hotellin baareista löytyy kaikki tarvittava virkistävistä juomista aina rentouttavaan drinkkihetkeen. Allasbaari tarjoaa virvokkeita uima-altaalla viihtyville vieraille, kun taas rantabaari varmistaa, että ranta-alueella oleskelusta ei jää janoiseksi. Lisäksi hotellialueelta löytyy baari, jossa voi nauttia esimerkiksi illanvietosta musiikin soidessa taustalla.

Lähellä sijaitsevat nähtävyydet

Bahia Principe Sunlight Costa Adeje sijaitsee Teneriffan etelärannikolla, joten hotellin lähistöltä löytyy paljon mielenkiintoisia nähtävyyksiä.

Lähellä hotellia on useita kauniita rantoja, joissa voi nauttia auringosta ja uimisesta. Esimerkiksi Playa del Duque -ranta on suosittu kohde, jossa voi rentoutua hienohiekkaisella rannalla ja nauttia kauniista maisemista.

Teneriffalla kannattaa ehdottomasti vierailla myös kansallispuistossa, joka kätkee sisälleen upeita luontokohteita. Esimerkiksi Teiden kansallispuisto on suosittu matkailukohde, jossa voi ihastella tulivuoren upeita maisemia ja lähteä vaellusretkelle luontopoluille.

Hotellin lähistöltä löytyy myös useita ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita, joten alueella on runsaasti tarjontaa niin shoppailusta kiinnostuneille kuin ravintoloissa herkuttelemaan haluaville.

Bahia Principe Sunlight Costa Adeje on siis erinomainen valinta matkailijoille, jotka haluavat nauttia monipuolisesta viihdetarjonnasta, mukavasta ruokailusta ja hyvistä palveluista. Lisäksi hotellin sijainti lähellä kauniita rantoja ja mielenkiintoisia nähtävyyksiä tekee siitä ihanteellisen tukikohdan Teneriffan tutkimiseen.