Vanha kaupunki

La Oliva on pikkukaupunki Fuerteventuran saarella, joka sijaitsee Kanariansaarilla. Se on yksi saaren tärkeimmistä matkailukohteista ja tarjoaa vierailijoilleen ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua saaren historiaan ja kulttuuriin. Vanha kaupunki on täynnä kauniita vanhoja taloja, kapeita kujia ja idyllisiä aukioita, jotka luovat charmikkaan ilmapiirin.

Kaupungin keskellä sijaitsee La Olivan linna, joka on rakennettu 1600-luvulla. Tämä upea linna on avoinna yleisölle, ja siellä voi tutkia sen monia huoneita ja näyttelyitä. Linnassa järjestetään myös usein konsertteja, joten vierailijat voivat nauttia paikallisesta musiikista ja kulttuurista.

Vanha kaupunki tarjoaa myös lukuisia ravintoloita ja kahviloita, joissa voi maistella paikallisia herkkuja ja nauttia aitoa kanarialaista ilmapiiriä. Lisäksi kaupungissa on monia putiikkeja, joissa voi ostaa paikallisia käsitöitä ja muuta mukavaa matkamuistoa.

Corralejon rantaviiva

Corralejo on La Olivan kaupunginosan kuuluisa rantakohde, joka houkuttelee matkailijoita kaikkialta maailmasta. Corralejon valkoinen hiekkaranta ja kristallinkirkas vesi tekevät siitä täydellisen paikan rentoutumiseen ja auringossa oleiluun.

Corralejossa on myös lukuisia ranta-baareja ja ravintoloita, joissa voi nauttia virkistävistä juomista ja maistella paikallisia herkkuja. Lisäksi alueella on monia aktiviteetteja, kuten purjelautailua, vesiskoottereita ja veneretkiä, joiden avulla matkailijat voivat tutustua alueen upeisiin maisemiin ja merielämään.

Corralejon lähellä sijaitsee myös kuuluisa Dunes Nature Park (Parque Natural de Corralejo), joka on suojelualue, jossa voi ihailla uskomattoman kauniita dyynimaisemia. Alueella on myös upeita kävelyreittejä, joista voi nauttia upeista näkymistä Atlantin valtamerelle.

Parque Natural de Corralejo

Parque Natural de Corralejo on yksi Fuerteventuran suosituimmista luonnonpuistoista. Alueella on upeita hiekkadyynimaisemia ja kauniita rantoja, jotka houkuttelevat niin auringonpalvojia kuin luontoretkeilijöitäkin.

Luonnonpuistossa on useita kävelyreittejä, jotka tarjoavat vierailijoille mahdollisuuden tutustua alueen upeaan luontoon. Reiteillä voi ihailla paikallisia kasvilajeja ja eläimiä, kuten kilpikonnia ja lintuja. Alueella on myös monia piknik-paikkoja, joissa voi pysähtyä nauttimaan eväitä ja ihailemaan upeita maisemia.

Parque Natural de Corralejo on myös suosittu paikka vesiurheilun ystäville. Alueella voi harrastaa purjelautailua, sukellusta ja snorklausta, ja siellä on myös useita sukelluskouluja, jotka tarjoavat kursseja eri taitotasoille.

Fuerteventura on todellinen lomakeidas, ja La Oliva tarjoaa vierailijoilleen upeita lomakokemuksia. Vanhan kaupungin charmia, Corralejon upeita rantoja ja Parque Natural de Corralejon luonnonkauneutta ei kannata jättää väliin vieraillessa Fuerteventuralla.

Taidemuseo La Cilla

Fuerteventuran La Oliva -kunnassa sijaitseva Taidemuseo La Cilla on ehdoton vierailukohde kaikille taiteen ystäville. Museo sijaitsee entisessä viljamakasiinissa, joka on kunnostettu taidenäyttelytilaksi.

Museossa voi tutustua monipuoliseen valikoimaan sekä perinteistä että nykyaikaista kanarialaista taidetta. Näyttelyissä esillä olevat teokset kertovat maan pitkästä taidehistoriasta sekä saarivaltion värikkäästä kulttuurista. La Cillan taidemuseo tarjoaa kävijöilleen mahdollisuuden uppoutua Kanarian saarten ainutlaatuiseen taidekulttuuriin.

Taidemuseo La Cilla tarjoaa myös vaihtuvia näyttelyitä sekä erilaisia tapahtumia. Museon yhteydessä toimii myös kahvila ja museokauppa, josta voi ostaa matkamuistoja ja taideaiheisia tuotteita. Museo on avoinna päivittäin klo 10.00-18.00 ja sinne on helppo päästä julkisilla kulkuvälineillä tai omalla autolla.

Villaverde

La Olivan alueen sydämessä sijaitseva Villaverde on rauhallinen ja idyllinen kylä, johon kannattaa ehdottomasti tutustua Fuerteventuran lomamatkalla. Villaverde tarjoaa vierailijoilleen upeita maisemia ja kauniita maisemareittejä.

Kylässä voi ihailla perinteisiä kanarialaisia taloja ja nauttia paikallisista herkuista viehättävissä kahviloissa ja ravintoloissa. Villaverdessa on myös mahdollisuus tutustua paikallisiin käsitöihin ja ostaa kotiin viemisiksi aitoja kanarialaisia käsitöitä.

Villaverden läheltä löytyy myös suosittu näkötorni, josta avautuu upea näköala yli saaren. Tornin huipulle kiivettyään voi ihailla niin Atlantin valtameren kuin Fuerteventuran upeita maisemia. Villaverde on rauhallinen ja autenttinen kohde, joka tarjoaa vierailijoilleen mahdollisuuden tutustua Fuerteventuran alkuperäiseen kulttuuriin ja kauniiseen luontoon.

Ajuy

La Olivan kuuluisin nähtävyys on ehdottomasti Ajuyn kylä ja sen upeat rannat. Ajuy sijaitsee Fuerteventuran länsirannikolla, ja se hurmaa matkailijat kauniilla hiekkarannoillaan ja komeilla kalliomuodostelmillaan.

Kylästä käsin voi lähteä tutustumaan myös Ajuyn luonnonpuistoon, joka tarjoaa mahdollisuuden ihailla saaren ainutlaatuista luontoa ja upeita maisemia. Puistossa on erilaisia retkeilyreittejä, joita kulkiessa voi tutustua Fuerteventuran luonnon monimuotoisuuteen.

Ajuyssa on myös mielenkiintoinen kala- ja äyriäismuseo, jossa voi tutustua alueen rikkaaseen merenelämään ja kalastusperinteisiin. Museo tarjoaa vierailleen tietoa ja elämyksiä merestä ja sen asukkaista.

Ajuyn kylästä löytyy myös perinteisiä kanarialaisia ravintoloita, joissa voi nauttia tuoreista merenelävistä ja paikallisista herkuista. Kaiken kaikkiaan Ajuyn kylä tarjoaa matkailijoilleen upeaa luontoa, mielenkiintoista kulttuuria ja herkullista ruokaa.

Pueblo Canario

Pueblo Canario sijaitsee La Olivan kaupungin alueella Fuerteventuran saarella. Tämä kaunis taideteos sijaitsee lähellä La Olivan kaupunkia ja se on ehdottomasti vierailun arvoinen kohde saarella loman aikana. Pueblo Canario on perinteinen kanarialaistyylinen kylä, joka on rakennettu näyttämään kuin aika olisi pysähtynyt. Kylässä on värillisiä rakennuksia, viehättäviä kujia ja perinteisiä kanarialaisia pihoja.

Kylässä on myös erilaisia ravintoloita, joissa voi maistella paikallisia herkkuja. Voit tutustua kanarialaiseen ruokakulttuuriin ja nauttia maukkaasta ateriasta kauniissa ympäristössä. Pueblo Canariossa järjestetään myös erilaisia tapahtumia, kuten musiikki- ja tanssiesityksiä, jotka tuovat lisää tunnelmaa tähän viehättävään kylään.

Pueblo Canarion vieressä on myös pieniä kauppoja, joissa voi ostaa paikallisia käsitöitä, matkamuistoja ja muita tuotteita. Voit tehdä ostoksia ja tukea paikallisia käsityöläisiä samalla kun tutustut kylän tarjontaan.

Parque Natural de las Dunas de Corralejo

Parque Natural de las Dunas de Corralejo on yksi Fuerteventuran suosituimmista luonnonpuistoista. Se sijaitsee La Olivan alueella, ja se on tunnettu upeista hiekkadyynialueistaan ja kauniista rannoistaan. Luonnonpuistossa on monia kävelyreittejä, joita voit tutkia ja ihailla alueen upeaa luontoa.

Hiekkadyynialueilla on ainutlaatuinen tunnelma, ja siellä voi kokea autenttisen kanarialaisen maiseman. Voit kävellä hiekkadyynien päällä ja nauttia upeista maisemista. Rantoja kutsutaan myös Corralejon dyynirannoiksi, ja niillä voi rentoutua ja nauttia auringosta ja merestä.

Luonnonpuistossa on myös monia erilaisia eläinlajeja, kuten lintuja ja matelijoita. Voit tutustua alueen eläimistöön ja ihailla niiden kauneutta ja monimuotoisuutta. On tärkeää kunnioittaa luonnonpuiston sääntöjä ja suojella aluetta.

Parque Natural de las Dunas de Corralejo tarjoaa upeita kokemuksia ja sen kauneus on vertaansa vailla. Se on täydellinen kohde luonnonystäville ja kaikille, jotka haluavat tutustua Fuerteventuran ainutlaatuiseen luontoon.

Montaña Tindaya

Montaña Tindaya on tunnettu vuori, joka sijaitsee Fuerteventuran saaren pohjoisosassa. Se sijaitsee La Olivan alueella ja on yksi saaren ikonisimmista maamerkeistä. Vuoren korkeus on 401 metriä, ja sieltä voi ihailla upeita maisemia ympäri saaren.

Montaña Tindaya on myös arkeologisesti merkittävä paikka. Vuoren juurella on muinaisen aikakauden asumusalue, jolla on löydetty antiikin aikaisia ​​piirroksia ja muita taideteoksia. Vuori on pyhä paikka alkuperäiskansojen keskuudessa, ja se tunnetaan myös paikallisena voimapaikkana.

Vuoren päällä on useita näköalapaikkoja, joista voi ihailla upeita maisemia saaren ympäri. Voit nähdä Fuerteventuran kauniit rannat, kaupungit ja luonnonkauniit alueet. Montaña Tindaya on suosittu kohde patikoijien ja luontoharrastajien keskuudessa, ja siellä on useita erilaisia ​​reittejä, joita voi vaeltaa.

Montaña Tindaya tarjoaa upeita luontokokemuksia ja se on myös kulttuurisesti merkittävä paikka saarella. Voit tutustua Fuerteventuran historiaan ja ihailla sen luonnonkauneutta samalla kun tutkit tätä upeaa vuorta.