Eläintarha ja opetus

Oasis Park Fuerteventura on yksi saaren suosituimmista nähtävyyksistä, ja se tunnetaan erityisesti laajasta eläinpopulaatiostaan. Puistossa asustelee yli 3000 eläintä, joista monia on hyvin harvinaisia lajeja. Vierailijat voivat tutustua esimerkiksi seepran, kamelin, kirahvin ja lemureiden elämään. Eläintarhassa on myös mahdollista osallistua erilaisiin opetusohjelmiin ja eläinten ruokkimiseen, mikä tekee vierailusta opettavaisen ja mieleenpainuvan.

Tropiikin kasvit

Oasis Park Fuerteventura ei tarjoa pelkästään elämyksiä eläinten parissa, vaan puistossa voi myös ihailla upeita trooppisia kasveja ja puutarhoja. Puiston alueella kasvaa yli 2500 erilaista kasvilajia, jotka luovat kauniin ja monipuolisen ympäristön. Vierailijat voivat tutustua esimerkiksi kaktuspuutarhaan ja trooppiseen sademetsään, sekä oppia lisää eri kasveista ja niiden elinympäristöistä.

Viihdettä koko perheelle

Oasis Park Fuerteventura tarjoaa viihdettä ja aktiviteetteja koko perheelle. Puistossa järjestetään päivittäin erilaisia esityksiä ja show-ohjelmia, joihin kuuluu esimerkiksi lintunäytöksiä, merileijonashowta ja papukaijanäytöksiä. Lisäksi puistossa on leikkipuisto lapsille ja mahdollisuus osallistua erilaisiin seikkailuaktiviteetteihin, kuten kameliretkille ja kävelyretkille. Oasis Park Fuerteventura on täydellinen paikka viettää hauska ja opettavainen päivä koko perheen kesken.

Ratsastusmahdollisuus

Fuerteventuran Oasis Park tarjoaa vierailijoilleen upean mahdollisuuden kokeilla ratsastusta trooppisessa ympäristössä. Alueen kauniit maisemat ja lämmin ilmasto luovat täydelliset puitteet ratsastushetkelle. Ratsastusretkillä pääsee tutustumaan paikalliseen luontoon ja maisemiin aivan uudella tavalla. Oasis Parkin ratsastusmahdollisuus on suosittu aktiviteetti niin lapsille kuin aikuisillekin.

Ratsastusretkillä voi valita eri vaikeusasteisia reittejä oman taitotason mukaan. Ratsastuksen aikana asiakkaita opastetaan ja ohjeistetaan turvallisesti hevosen kanssa liikkumiseen. Seikkailunhaluisille voidaan järjestää myös pidempiä ja haastavampia ratsastusretkiä, jotka tarjoavat unohtumattomia kokemuksia.

Oasis Parkin ratsastusmahdollisuus on suosittu aktiviteetti, joten ratsastusretkille kannattaa varata paikka etukäteen. Kaikille retkille osallistuvat saavat tarvittavat varusteet ja ohjeet ennen retken alkua, joten ei ole väliä, onko ratsastuskokemusta entuudestaan vai ei. Tärkeintä on rentoutua ja nauttia kauniista maisemista hevosen selässä.

Laaja eläinvalikoima

Oasis Park Fuerteventurassa vierailijat pääsevät tutustumaan laajaan eläinvalikoimaan eri puolilta maailmaa. Puistossa asustelee monia eksoottisia eläinlajeja, kuten seeprat, kameleontit, kamelit, apinat ja jopa leijonat. Eläinten hyvinvointi on Oasis Parkin päälle ja siitä pidetään huolta huolellisesti.

Puistossa on mahdollista osallistua myös erilaisiin eläinaktiviteetteihin, kuten eläinten ruokintaan ja hoitoon. Tällä tavoin vierailijat voivat oppia eläimistä lisää ja päästä lähemmäksi niitä. Eläinten hyvinvointi ja terveys ovat tärkeä osa Oasis Parkin toimintaa, ja siksi eläimiin suhtaudutaan suurella kunnioituksella.

Oasis Parkin laaja eläinvalikoima takaa ikimuistoisen päivän koko perheelle. Puistossa voi viettää tuntikausia tutustumassa eri eläinlajeihin ja oppia samalla uutta niiden elintavoista ja elinympäristöistä. Eläinten läheltä seuraaminen luo unohtumattomia hetkiä ja auttaa ymmärtämään paremmin niiden tarpeita ja käyttäytymistä.

Eksoottiset linnut

Oasis Parkissa on myös laaja valikoima eksoottisia lintulajeja, jotka vievät vierailijat matkalle trooppisiin ja eksoottisiin maisemiin. Puistossa voi nähdä erilaisia papukaijoja, flamingoja, strutsi ja monia muita värikkäitä lintulajeja. Eksoottiset linnut tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua erilaisiin lintulajeihin lähietäisyydeltä.

Puistossa järjestetään myös erilaisia lintushow-esityksiä, joissa esitellään lintujen kykyjä ja taitoja. Showt ovat suosittuja vierailijoiden keskuudessa ja tarjoavat viihdyttäviä hetkiä koko perheelle. Lisäksi puistossa on interaktiivisia kohtia, joissa vierailijat voivat tutustua lintuihin lähemmin ja oppia niiden elintavoista.

Oasis Parkin eksoottiset linnut ovat suosittu nähtävyys puistossa, ja ne tarjoavat unohtumattomia elämyksiä kaikenikäisille vierailijoille. Linnut ovat osa trooppista ympäristöä ja tuovat lisäväriä ja eloa puiston maisemiin. Tutustumalla eksoottisiin lintuihin voi oppia uutta niiden elintavoista ja eksoottisista alkuperäisalueista.

Delfinaario

Oasis Park Fuerteventura on yksi Kanariansaarten suurimmista eläintarhoista, ja siellä sijaitsee myös delfinaario, joka on yksi alueen suosituimmista nähtävyyksistä. Delfinaariossa vierailijat pääsevät ihastelemaan delfiinien upeita temppuja ja oppimaan lisää näistä älykkäistä merinisäkkäistä.

Delfinaariossa järjestetään päivittäin erilaisia näytöksiä, joissa delfiinit esittelevät taitojaan yleisön iloksi. Näytöksissä nähdään esimerkiksi akrobaattisia hyppyjä, temppuratoja ja muita vaikuttavia temppuja. Lisäksi delfinaario tarjoaa mahdollisuuden osallistua interaktiivisiin ohjelmiin, joissa vierailijat pääsevät itse vuorovaikuttamaan delfiinien kanssa.

Delfinaarion tarkoituksena on lisätä tietoisuutta delfiinien suojelusta ja edistää niiden hyvinvointia vankeudessa. Oasis Park Fuerteventuran delfinaariossa panostetaankin eläinten hyvinvointiin ja koulutukseen, ja vierailijat voivatkin olla varmoja siitä, että delfiinit voivat hyvin ja nauttivat esityksistä.

Näytösesitykset

Oasis Park Fuerteventurassa järjestetään päivittäin monipuolisia näytösesityksiä, joissa esitellään alueen eri eläinlajeja ja niiden taitoja. Näytöksissä nähdään esimerkiksi papukaijojen lentonäytöksiä, kamelien temppuratoja ja merileijonan huvittavia esityksiä.

Näytösesitykset ovat suosittuja sekä lapsiperheiden että aikuisten keskuudessa, ja ne tarjoavat unohtumattomia elämyksiä koko perheelle. Alueen ammattitaitoiset eläintenhoitajat ja kouluttajat tekevät näytöksistä viihdyttäviä ja opettavaisia, ja yleisö saa kokea eläinten läheltä sen ainutlaatuisen tunnelman.

Oasis Park Fuerteventura panostaa eläinten hyvinvointiin ja koulutukseen myös näytösesityksissä, ja vierailijat voivatkin nauttia esityksistä hyvällä omallatunnolla. Näytösesitykset tarjoavat mahdollisuuden oppia lisää alueen eläimistä ja niiden elintavoista samalla viihtyvyydestä tinkimättä.

Ruokailumahdollisuudet

Oasis Park Fuerteventurassa vierailijat voivat nauttia herkullisia ruokia alueen ravintoloissa ja kahviloissa. Tarjolla on monipuolinen valikoima paikallisia herkkuja ja kansainvälisiä ruokalajeja, jotka tyydyttävät niin pienten kuin suurtenkin nälän.

Ravintoloiden ja kahviloiden viihtyisät terassit tarjoavat upeat näkymät ympäröivään luontoon ja eläinalueille, mikä tekee ruokailuhetkestä entistäkin miellyttävämmän. Vierailijat voivat nauttia rentouttavasta lounaasta tai välipalasta samalla seuraten alueen eläinten touhuja ja nauttien trooppisesta ilmapiiristä.

Ruokailumahdollisuudet Oasis Park Fuerteventurassa takaavat vierailijoilleen herkullisen ja tasokkaan ruokailuelämyksen, joka täydentää päivän elämyksiä ja antaa energiaa tutustua alueen tarjontaan koko päivän ajaksi. Ravintoloiden ystävällinen henkilökunta huolehtii siitä, että jokainen vierailija saa nauttia ateriastaan täysin siemauksin ja jättää ravintolan hyvillä mielin.

Aiheeseen liittyviä linkkejä