Matkakohde: Fuerteventura

Eläintarha

La Lajita Oasis Wildlife Park on yksi Fuerteventuran suosituimmista nähtävyyksistä. Eläintarha sijaitsee La Lajita -kylässä ja tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua monipuoliseen eläinkokoelmaan. Eläintarhassa asustelevat muun muassa kirahvit, krokotiilit, flamingot ja lumileopardit. Parkissa on myös mahdollisuus osallistua erilaisiin eläinlajeja ja niiden elinympäristöä esitteleviin ohjelmiin ja esityksiin. Eläinkokoelma on tarkoin suunniteltu ja eläimiä hoidetaan hyvinvointi edellä, mikä tekee vierailusta miellyttävän ja opettavaisen kokemuksen eläinten ystäville.

Eksotiikkaa

La Lajita Oasis Wildlife Park tarjoaa vierailijoilleen mahtavan mahdollisuuden tutustua eksoottisiin eläinlajeihin ja kasveihin. Parkki on rakennettu aidosti luonnonkauniiseen ympäristöön, jossa vierailijat voivat kokea vastustamatonta eksotiikkaa ja tunnelmaa. Mahtavan kasviston ja eläinkokoelman lisäksi eläintarhassa on vehreitä puutarhoja ja trooppisia näkymiä, jotka vievät vierailijat hetkeksi pois arjen kiireistä ja arkipäiväisyydestä. Eksotiikka ja luonnonkauneus tekevät La Lajita Oasis Wildlife Parkista unohtumattoman kokemuksen kaikille matkailijoille.

Rauhallinen ympäristö

La Lajita Oasis Wildlife Park tarjoaa rauhallisen ja rentouttavan ympäristön kaikille vierailijoilleen. Eläintarhan alue on suunniteltu niin, että vierailijat voivat nauttia luonnon äänistä ja kauneudesta ilman häiriötekijöitä. Erilaiset puutarhat, lammet ja trooppiset kasvit luovat viehättävän ympäristön, jossa vierailijat voivat rentoutua ja hengähtää arjen kiireiden keskellä. La Lajita Oasis Wildlife Park on loistava paikka viettää aikaa perheen kanssa tai rentoutua yksinään luonnon rauhassa.

Lintumaailma

Fuerteventuran La Lajita Oasis Wildlife Park on tunnettu erityisesti monipuolisesta lintumaailmastaan. Puisto tarjoaa kävijöille mahdollisuuden tutustua erilaisiin lintulajeihin, jotka elävät alueen luonnossa. Puistossa voi nähdä esimerkiksi flamingoja, papukaijoja, pöllöjä ja muita eksoottisia lintulajeja. Lintumaailma on suunniteltu niin, että linnuilla on hyvät olosuhteet ja tilaa liikkua vapaasti. Puisto tekee myös arvokasta työtä uhanalaisten lintulajien suojelussa.

Puistossa voi osallistua erilaisiin lintuhavaintoihin ja oppia lisää alueen lintulajeista. Monille vierailijoille lintumaailma on yksi puiston vaikuttavimmista osista, ja monet palaavatkin La Lajitaan uudelleen nimenomaan lintujen vuoksi.

Eksoottiset kasvit

La Lajita Oasis Wildlife Parkissa voi ihastella myös alueen eksoottisia kasveja, jotka tuovat lisää väriä ja elämää puiston maisemaan. Alueella kasvaa esimerkiksi erilaisia kaktuksia, palmuja ja muita aavikkokasveja, jotka ovat sopeutuneet hyvin Fuerteventuran kuivaan ilmastoon. Puisto tarjoaa mahdollisuuden tutustua lähemmin näihin eksoottisiin kasveihin ja oppia niiden elinympäristöstä.

Puistossa on myös kasvitieteellinen puutarha, jossa voi tutustua erilaisiin kasvilajeihin ja niiden ominaisuuksiin. Eksoottiset kasvit tuovat puiston vierailijoille mielenkiintoisen ja ainutlaatuisen kokemuksen, ja monet nauttivatkin kävelyistä kasvien keskellä.

Perheystävällinen kohde

La Lajita Oasis Wildlife Park on suosittu kohde myös perheille, jotka haluavat viettää aikaa yhdessä ja tutustua luonnon ihmeisiin. Puisto tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja ja elämyksiä kaikenikäisille vierailijoille. Lapset voivat osallistua erilaisiin opetustilaisuuksiin, kierroksiin ja elämysaktiviteetteihin, jotka tekevät vierailusta unohtumattoman.

Puistossa on myös leikkipaikkoja, piknik-alueita ja ravintoloita, joten perheet voivat viettää koko päivän puistossa nauttien rauhallisesta ympäristöstä ja kauniista maisemista. La Lajita Oasis Wildlife Park on ehdottomasti vierailun arvoinen kohde Fuerteventuralla niin lintumaailman, eksoottisten kasvien kuin perheystävällisen tunnelmansa vuoksi.

Matkakohde: Fuerteventura

Pääaihe: Fuerteventuran nähtävyydet

Opastetut kierrokset

Fuerteventura on suosittu matkakohde monipuolisten nähtävyyksiensä vuoksi. Yksi mielenkiintoinen kohde saarella on La Lajita Oasis Wildlife Park eläintarha. Eläintarha tarjoaa vierailijoilleen opastettuja kierroksia, jotka antavat mahdollisuuden tutustua alueen eläimiin ja luontoon lähietäisyydeltä.

Opastetut kierrokset vievät vierailijat läpi eläintarhan eri alueiden, joissa voi nähdä monia harvinaisia eläinlajeja. Kokenut oppaamme kertovat mielenkiintoisia tarinoita eläinten elämästä ja käyttäytymisestä, mikä tekee kierroksesta opettavaisen ja viihdyttävän kokemuksen kaikenikäisille vierailijoille.

Yksi suosituimmista kierroksista on ”safarikierros”, joka kuljettaa vierailijat aidoille eläinten elinympäristöihin. Tällä kierroksella voi nähdä esimerkiksi kirahveja, seepralaumoja ja muita villieläimiä vapaana liikkumassa alueella. Safari on unohtumaton kokemus, joka jättää vierailijoihin syvän vaikutuksen.

La Lajita Oasis Wildlife Park tarjoaa myös erilaisia teemakierroksia, kuten lintukierroksen ja eksoottisten eläinten kierroksen. Näillä kierroksilla voi oppia lisää alueen eläimistä ja niiden elinympäristöstä, sekä saada käsityksen eläinten hoitamisesta ja suojelusta.

Ruokailumahdollisuudet

La Lajita Oasis Wildlife Park eläintarhassa vieraillessa ei tarvitse murehtia nälästä, sillä alueella on useita ruokailumahdollisuuksia tarjoavia ravintoloita ja kahviloita. Vierailijat voivat nauttia paikallisista herkuista ja virvokkeista eläintarhan upeissa maisemissa ja rentoutua hetken aikaa ennen seuraavaa kierrosta tai eläinshowta.

Tarjolla on monipuolinen valikoima ruokaa ja juomaa, joka tyydyttää kaikenlaiset makunystyrät. Vierailijat voivat maistaa paikallisia herkkuja, kuten tuoreita kaloja, papas arrugadas -perunoita ja paikallisia juomia. Myös kansainväliset ruokalistat ovat hyvin edustettuina, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva vaihtoehto.

Jännittävät eläinshow’t

La Lajita Oasis Wildlife Park eläintarhassa vierailun kohokohta ovat ehdottomasti jännittävät eläinshow’t, jotka tarjoavat unohtumattomia hetkiä koko perheelle. Eläinshow’t esittelevät eläinten älykkyyttä, taitoja ja luonnollista käyttäytymistä viihdyttävällä tavalla.

Show’t vaihtelevat päivittäin, joten jokaisella vierailukerralla voi nähdä jotain uutta ja yllättävää. Esityksiä järjestetään useita kertoja päivän aikana eri teemoilla, kuten lintushow, delfiinishow ja petoeläinshow. Eläinten yhteistyö ihmisten kanssa ja oppaiden taitava ohjaus tekevät show’ista kiehtovia ja vaikuttavia kokemuksia.

La Lajita Oasis Wildlife Park eläintarha tarjoaa siis monipuolisia ja jännittäviä elämyksiä kaikenikäisille vierailijoille. Opastetut kierrokset, ruokailumahdollisuudet ja eläinshow’t tekevät vierailusta ikimuistoisen matkan Fuerteventuralle.

Aiheeseen liittyviä linkkejä