Pyyntö epäonnistui. Virhekoodi: 500 read timeout

Ostosmahdollisuudet ja kaupat

Caleta de Fuste on suosittu matkailukohde Fuerteventurassa, ja alueelta löytyy hyvät ostosmahdollisuudet lomailijoille. Alueelta löytyy useita kauppoja ja ostoskeskuksia, joissa voi tehdä ostoksia niin vaatteiden, kodintarvikkeiden kuin matkamuistojenkin osalta.

Yksi suosituimmista ostoskeskuksista Caleta de Fustessa on Atlantico-kauppakeskus. Täällä voit löytää lukuisia liikkeitä, jotka tarjoavat erilaisia tuotteita ja palveluita. Ostoskeskukseen kuuluu muun muassa vaate- ja asusteliikkeitä, kauneushoitoloita, elektroniikkaliikkeitä sekä ruokakauppoja. Atlantico-ostoskeskuksesta löytyy myös ravintoloita, kahviloita ja baareja, joten voit tehdä ostosten lisäksi myös ruokailuja ja kahvihetkiä täällä.

Lisäksi Caleta de Fustessa on useita pienempiä kauppoja, jotka tarjoavat erilaisia tuotteita. Voit löytää paikallisia käsityötuotteita, koruja, vaatteita, kenkiä ja paljon muuta. Kannattaa tutustua alueen markkinoihin, joita järjestetään eri päivinä viikossa. Näiltä markkinoilta voit löytää paikallisia tuotteita, kuten tuoreita hedelmiä, vihanneksia, juustoja, leivonnaisia ja matkamuistoja.

Ravintolat ja paikalliset herkut

Caleta de Fustessa on runsaasti ravintoloita, joissa voit nauttia paikallisista herkuista ja kansainvälisestä keittiöstä. Alueelta löytyy ravintoloita eri hintaluokissa ja eri tyylisistä ruokakulttuureista.

Fuerteventuralla on vahva kala- ja äyriäisperinne, joten kannattaa ehdottomasti kokeilla paikallisia kalaruokia ja mereneläviä Caleta de Fustessa. Voit esimerkiksi nauttia tuoreesta paellasta tai grillatusta kalasta ravintolassa, joka tarjoaa merinäköalan.

Ravintoloissa tarjotaan myös muita espanjalaisia ruokia, kuten tapaksia, paistettua chorizo-makkaraa, gazpachoa ja tortilloja. Voit myös maistella fuerteventuralaisia erikoisuuksia, kuten papas arrugadas-pottuja, mojo-kastiketta ja gofio-jauhoja.

Lisäksi Caleta de Fustessa on ravintoloita, jotka tarjoavat kansainvälistä keittiötä. Voit nauttia esimerkiksi italialaisia, kiinalaisia, intialaisia tai meksikolaisia ruokia. Tarjolla on myös pizzaravintoloita, hampurilaisravintoloita ja snackbaareja. Alueella on siis ruokaa jokaiseen makuun.

Golfkentät ja muut urheilumahdollisuudet

Caleta de Fuste on suosittu kohde myös urheilullisesti aktiivisille matkailijoille. Alueella on useita golfkenttiä, joilla voit viettää rentouttavia päiviä pelaillen.

Yksi suosituimmista golfkentistä Caleta de Fustessa on Fuerteventura Golf Club. Täällä voit nauttia kauniista maisemista ja haastavista golfkierroksista. Kenttä tarjoaa myös opetuspalveluita, joten voit oppia uutta golfista tai parantaa pelitaitojasi.

Lisäksi Caleta de Fustessa on muita urheilumahdollisuuksia. Voit esimerkiksi vuokrata polkupyörän ja tutustua alueeseen pyöräillen. Alueelta löytyy myös tenniskenttiä, joilla voit pelata tennisotteluita perheen ja ystävien kanssa.

Caleta de Fustessa voit myös kokeilla erilaisia vesiurheilulajeja, kuten purjelautailua, sukellusta, vesihiihtoa ja melontaa. Alueen rannat tarjoavat upeat puitteet näille aktiviteeteille, ja voit nauttia auringosta ja merestä samalla kun harrastat liikuntaa.

Caleta de Fuste tarjoaa siis lomailijoille monipuoliset ostosmahdollisuudet, herkulliset ravintolat ja erilaisia urheilumahdollisuuksia. Tämä tekee alueesta suositun lomakohteen Fuerteventurassa, jossa voi nauttia monipuolisesta ja rentouttavasta lomasta.

Caleta de Fusten yöelämä ja viihde

Caleta de Fuste on Fuerteventuran saaren itärannikolla sijaitseva suosittu lomakohde. Vaikka se on enemmän perheystävällinen ja rauhallinen kohde kuin esimerkiksi Corralejo, sieltä löytyy silti monenlaista yöelämää ja viihdettä tarjoavia paikkoja.

Caleta de Fustessa on useita baareja ja ravintoloita, jotka tarjoavat viihdettä iltaisin. Voit nauttia illallisen jossakin paikallisessa ravintolassa ja sen jälkeen siirtyä baariin kuuntelemaan live-musiikkia tai katsomaan esimerkiksi Flamenco-showta. Suosittuja paikkoja musiikin ystäville ovat esimerkiksi 7 Pints Pub ja Mustang Sally’s. Nämä baarit tarjoavat hyvää tunnelmaa, laadukasta musiikkia ja rentoa ilmapiiriä.

Caleta de Fustessa sijaitsevat myös muutamat baarit, jotka ovat suosittuja tanssimusiikin ystävien keskuudessa. Esimerkiksi Yucca Bar ja Mokka Lounge ovat tunnettuja paikkoja, joissa voi bilettää aamun pikkutunneille saakka. Näissä baareissa voi kuunnella DJ-musiikkia, tanssia ja nauttia virvokkeita. Caleta de Fustessa on myös muutamia yökerhoja, kuten esimerkiksi Fado Rock Cafe, jossa voi tanssia disco- ja popmusiikin tahtiin.

Caleta de Fusten yöelämä on kuitenkin verrattuna esimerkiksi Corralejoon melko rauhallinen. Caleta de Fuste on enemmänkin perheille suunnattu lomakohde, joten alueen yöelämä ei ole yhtä vilkasta ja monipuolista kuin esimerkiksi Corralejossa.
Mikäli haluat enemmän vaihtelua ja enemmän mahdollisuuksia yöelämän suhteen, kannattaa harkita majoittumista esimerkiksi Corralejoon tai johonkin toiseen saaren lomakohteeseen.

Retket ja nähtävyydet lähialueilla

Caleta de Fustessa on hyvät mahdollisuudet tutustua Fuerteventuran lähiympäristöön ja saaren nähtävyyksiin. Alueella järjestetään monenlaisia retkiä ja aktiviteetteja, joista voi valita itselleen sopivimmat.

Yksi suosittu aktiviteetti on veneellä tehtävä saarikierros, jossa pääsee ihailemaan saaren kauniita rantoja, luonnonpuistoja ja muita nähtävyyksiä mereltä käsin. Veneellä voi myös esimerkiksi kalastaa tai nauttia veneretkestä auringonlaskun aikaan. Saarikierroksia järjestää useita eri yrityksiä Caleta de Fusten satamasta.

Fuerteventuralla on myös useita vesipuistoja, joissa voi viettää hauskoja päiviä koko perheen kanssa. Esimerkiksi Baku Waterpark ja Acua Water Park tarjoavat monenlaisia vesiliukumäkiä, uima-altaita ja muita vesielämyksiä. Vesipuistot sijaitsevat lähellä Caleta de Fustea ja niihin voi helposti tehdä päiväreissuja.

Muita suosittuja retkikohteita ovat esimerkiksi Fuerteventuran eläintarha Oasis Park, jossa voi nähdä eksoottisia eläimiä, sekä Ajuy-jyrkänteet, joissa voi ihailla upeita merimaisemia ja tehdä patikkaretkiä. Lisäksi Fuerteventuralla voi harrastaa monenlaisia vesiurheilulajeja, kuten surffausta, purjelautailua ja sukellusta.

Majoitusvaihtoehdot

Caleta de Fustessa on runsaasti erilaisia majoitusvaihtoehtoja, jotka sopivat niin perheille, pariskunnille kuin yksin matkustavillekin. Alueella on useita hotelleja ja lomakeskuksia, jotka tarjoavat laadukasta majoitusta ja monenlaisia palveluita.

Hotellit Caleta de Fustessa vaihtelevat kolmen tähden perushotelleista viiden tähden luksushotelleihin. Valittavana on myös useita lomakeskuksia, jotka tarjoavat all inclusive -palveluita ja monia aktiviteetteja. Lomakeskusten majoitukseen kuuluu yleensä myös varusteltu keittiö ja oma parveke tai terassi.

Mikäli haluaa enemmän itsenäisyyttä ja omaa rauhaa, voi harkita myös vuokra-asunnon tai -huvilan varaamista. Caleta de Fustessa on useita vuokra-asuntoja, joista voi valita sopivan kokoisen ja tyyppisen vaihtoehdon. Vuokra-asunnoissa on yleensä käytössä oma keittiö ja oma parveke tai terassi.

Caleta de Fustessa on myös useita leirintäalueita, mikäli haluaa majoittua luonnonläheisemmin. Leirintäalueet tarjoavat yleensä hyvät palvelut ja mahdollisuuden yöpyä omassa teltassa tai vaunussa. Leirintäalueilla voi myös vuokrata valmiin mökin tai bungalown.

Kaikkia majoitusvaihtoehtoja on hyvä vertailla ja tutkia ennen loman varaamista. Kannattaa ottaa huomioon oman budjetin sekä mieltymysten ja tarpeiden mukaiset asiat, kuten esimerkiksi sijainti, palvelut ja hinta-laatusuhde.