Fuerteventura on Kanariansaarista toiseksi suurin ja eteläisin saari, joka houkuttelee matkailijoita ympäri maailmaa upeiden hiekkarantojensa, aurinkoisemman ilmaston ja monipuolisten aktiviteettiensa ansiosta. Saari on erityisen suosittu aurinkoa, mereneläviä ja vesilajeja rakastavien matkailijoiden keskuudessa.

Fuerteventurassa on useita suosittuja lomakohteita, joista monilla on oma ainutlaatuinen tunnelmansa ja tarjontansa. Esimerkiksi Corralejo on saaren pohjoisosassa sijaitseva vilkas ja suosittu lomakohde, joka tarjoaa kaikenlaisia aktiviteetteja auringonottoa, shoppailua, ravintoloita ja baareja unohtamatta. Corralejo sopii erityisesti lapsiperheille ja nuorille, jotka kaipaavat lämpimän ilmaston ja aktiivisen loman yhdistelmää.

Toinen suosittu lomakohde on Costa Calma, joka sijaitsee saaren itärannikolla. Täällä matkailijat voivat nauttia pitkistä hiekkarannoista, rentouttavasta ilmapiiristä ja lukuisista vesiurheilumahdollisuuksista. Costa Calma tarjoaa myös hyvät mahdollisuudet patikointiin ja lintujen tarkkailuun.

Jos etsit rauhallisempaa ja luonnonläheisempää aluetta, voit suunnata Etelä-Fuerteventuraan, jossa Costa Calman rauhallisuus yhdistyy upeisiin dyyneihin ja karuihin maisemiin. Esimerkiksi Sotavento-de Jandia tarjoaa upeita rantamaisemia ja hyviä mahdollisuuksia rauhallisiin rantakävelyihin.

Fuerteventurassa voi myös tutustua saaren historiallisiin nähtävyyksiin, kuten vanhaan pääkaupunkiin Betancuriaan ja myös saaren kansallispuistoon, joka tarjoaa upeita vaellusreittejä ja näköaloja.

Fuerteventura tarjoaa matkailijoille upeita lomakohteita, joista jokainen löytää varmasti oman suosikkinsa. Saaren kaunista luontoa, aurinkoa ja rentoa ilmapiiriä on vaikea vastustaa, joten tervetuloa elämykselliselle lomalle Fuerteventuraan!

 1. Corralejo – Corralejo on suosittu lomakohde Fuerteventurassa. Se sijaitsee pohjoisessa ja sieltä löytyy upeita hiekkarantoja sekä hyviä surffaus- ja harrastusmahdollisuuksia.
 2. Costa Calma – Costa Calma on rauhallinen lomakohde, joka sijaitsee Fuerteventuran etelärannikolla. Sieltä löytyy upeita rantoja ja monia vesiurheilumahdollisuuksia.
 3. Morro Jable – Morro Jable on viehättävä kalastajakylä Fuerteventuran etelärannikolla. Sieltä löytyy kauniita hiekkarantoja ja hyviä ravintoloita.
 4. Caleta de Fuste – Caleta de Fuste on suosittu lomakohde, joka sijaitsee Fuerteventuran itärannikolla. Siellä on kauniita rantoja ja hyviä ostosmahdollisuuksia.
 5. El Cotillo – El Cotillo on rauhallinen kalastajakylä Fuerteventuran länsirannikolla. Sieltä löytyy kauniita hiekkarantoja ja hyviä ravintoloita.
 6. Puerto del Rosario – Puerto del Rosario on Fuerteventuran pääkaupunki. Sieltä löytyy kauppoja, museoita ja historiallisia nähtävyyksiä.
 7. Gran Tarajal – Gran Tarajal on rauhallinen kalastajakylä Fuerteventuran etelärannikolla. Sieltä löytyy kauniita rantoja ja hyviä ravintoloita.
 8. La Oliva – La Oliva on pieni kaupunki Fuerteventurassa. Sieltä löytyy kauniita vanhoja rakennuksia ja viehättäviä kahviloita.
 9. Ajuy – Ajuy on pieni kalastajakylä Fuerteventuran länsirannikolla. Sieltä löytyy upeita kalliorantoja ja luolia.
 10. Giniginamar – Giniginamar on pieni kylä Fuerteventuran etelärannikolla. Siellä voi nauttia rauhallisesta lomailusta ja kauniista rannoista.
 11. Pajara – Pajara on pieni kylä Fuerteventuran sisämaassa. Sieltä löytyy kauniita maaseutumaisemia ja historiallisia nähtävyyksiä.
 12. Villaverde – Villaverde on pieni kylä Fuerteventuran pohjoisosassa. Sieltä löytyy kauniita maaseutumaisemia ja viihtyisiä ravintoloita.

Fuerteventura on ihanteellinen lomakohde monenlaisista syistä. Saaren upeat hiekkarannat, lämmin ilmasto ja rikas kulttuuriperintö takaavat ikimuistoisen loman kaikille matkailijoille.

Fuerteventurassa on monia mielenkiintoisia lomakohteita, joista jokainen tarjoaa omat ainutlaatuiset nähtävyytensä ja aktiviteettinsa. Voit viettää päivän rentoutuen Jandia Beachin pitkällä hiekkarannalla, ihailla Corralejon kauniita dyynimaisemia tai tutustua Betancurian viehättävään vanhaan kaupunkiin. Voit myös sukeltaa Lobosin upeissa sukelluskohteissa tai tutustua saaren rikkaaseen surffikulttuuriin.

Fuerteventuran lomakohteet -artikkelin tavoitteena on tarjota kävijöille monipuolinen ja kattava opas saaren parhaisiin nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin. Jokaisesta lomakohteesta on luotu oma alasivu, jossa kerrotaan tarkemmin kyseisestä kohteesta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista.

Toivomme, että tämä opas auttaa sinua suunnittelemaan unelmiesi loman Fuerteventurassa. Muista myös jättää kommenttisi tälle sivulle tai lomakohteiden alasivuille, jotta voimme jatkuvasti päivittää ja parantaa tietoa. Jakamalla tietoa sosiaalisessa mediassa voit myös auttaa muita matkailijoita löytämään tämän oppaan ja saamaan vinkkejä tuleville matkoilleen.

Kiitos, että valitsit Fuerteventuran matkakohteeksi. Toivotamme sinulle aurinkoista lomaa ja unohtumattomia elämyksiä tässä kauniissa Kanariansaarilla sijaitsevassa paratiisissa!