Hiekkarannat

Playa de las Americas on yksi Teneriffan suosituimmista lomakohteista, ja yksi sen suurimmista vetonauloista ovat upeat hiekkarannat. Alueella sijaitsee useita hiekkarantoja, joista jokaiselle löytyy varmasti jotain mieluista.

Yksi suosituimmista rannoista on Playa de Troya, joka on suojaisa ja matala merivesi. Luonnonkauniin rannan lisäksi sen ympärillä on runsaasti palveluja, kuten aurinkotuoleja ja -varjoja, rantabaareja ja ravintoloita. Ranta sopii hyvin myös perheille, sillä sen rauhallisessa merivedessä voi turvallisesti uida ja leikkiä.

Toinen suosittu hiekkaranta on Playa de las Vistas, joka on pitkä ja hienohiekkainen. Tämä ranta on saanut sinisen lipun, joka tarkoittaa puhtautta ja hyviä palveluja. Ranta sopii mainiosti auringonpalvojille ja ranta-aktiviteeteista pitäville. Täältä voi myös vuokrata aurinkotuoleja ja -varjoja sekä osallistua erilaisiin vesiurheiluelämyksiin.

Lisäksi Playa de las Americasissa on useita pienempiä hiekkarantoja, joista esimerkiksi Playa del Bobo ja Playa de los Cristianos ovat suosittuja. Näillä rannoilla voi myös nauttia hiekkaisista rantahetkistä ja ihailla kaunista merimaisemaa.

Vilkas yöelämä

Playa de las Americas tunnetaan myös vilkkaasta yöelämästään. Alueelta löytyy lukuisia baareja, klubeja, diskoteekkeja ja yökerhoja, jotka takaavat viihdettä ympäri vuorokauden.

Yksi suosituimmista yökerhoista on Papagayo, joka on tunnettu hyvästä musiikistaan ja loistavasta ilmapiiristään. Täällä voi tanssia aamuun asti ja nauttia juomista ystävien seurassa. Lisäksi alueella on useita pienempiä klubeja, kuten Tramps, joka tarjoaa erilaisia teemailtoja ja live-esiintyjiä.

Baarikulttuuri on vahvasti läsnä Playa de las Americasissa, ja alueella onkin lukuisia baareja, joista valita. Olit sitten kiinnostunut urheilubaareista, cocktail-baareista tai karaoke-baareista, löydät varmasti jotain mieluista täältä. Esimerkiksi Monkey Beach Club on suosittu paikka nauttia drinkkejä ja rentoutua merinäköalalla.

Ravintolat ja baarit

Playa de las Americas tarjoaa myös runsaasti vaihtoehtoja ravintoloista, joissa voi maistella paikallisia herkkuja tai kansainvälistä ruokaa. Alueelta löytyy ravintoloita eri hintaluokissa ja erilaisiin makuihin sopien.

Saaren erikoisuus on eittämättä tuoreet merenelävät, ja Playa de las Americasissa niitä pääsee nauttimaan monissa ravintoloissa. Esimerkiksi Arrecife Seafood & Grill tarjoaa laajan valikoiman mereneläviä ja muita herkullisia annoksia.

Sitä vastoin, jos haluaa maistella kansainvälisiä makuja, voi kokeilla esimerkiksi Restaurant Monkey Beach Club tarjoaa monenlaisia ​​menuja, sekä kansainvälisiä että paikallista ruokaa.

Ravintoloiden lisäksi Playa de las Americasissa on myös paljon baareja, joissa voi rentoutua cocktailin äärellä tai nauttia oluesta ja seurustelusta. Esimerkiksi Dubliner Irish Pub on suosittu paikka, jossa voi nauttia hyvästä oluesta ja elävästä musiikista.

Playa de las Americas tarjoaa siis monipuolisen valikoiman hiekkarantoja, vilkkaan yöelämän ja herkullisia ravintoloita. Kaupungin aurinkoiset päivät ja loputtomat mahdollisuudet viettää iltaa tanssin ja juhlinnan parissa takaavat ikimuistoisen loman tässä Teneriffan lomakohteessa.

Ostosmahdollisuudet

Teneriffan Playa de las Americas on tunnettu erinomaisista ostosmahdollisuuksistaan. Alueelta löytyy useita kauppakeskuksia ja ostoskatuja, joissa voi shoppailla niin vaatteita, koruja, elektroniikkaa kuin paikallisia tuliaisiakin.

Yksi suosituimmista ostospaikoista Playa de las Americasissa on Siam Mall. Tämä valtava kauppakeskus tarjoaa monipuolisen valikoiman kauppoja, ravintoloita ja viihdettä. Sieltä löytyvät muun muassa tunnetut merkkiliikkeet, kuten Zara, H&M ja Mango. Kauppakeskuksessa on myös supermarket, josta voi ostaa ruokatarvikkeita ja muita päivittäistarpeita. Siam Mall on erinomainen paikka viettää päivä ostosten parissa ja nauttia lounasta tai illallista alueen monipuolisissa ravintoloissa.

Toinen suosittu kauppakeskus Playa de las Americasissa on San Telmo. Tämä kaunis ostosparatiisi sijaitsee aivan meren rannalla, ja sieltä löytyy kauppoja niin paikallisille tuotteille, design-tuotteille kuin muotikin. San Telmo tarjoaa myös upeat näköalat Atlantin valtamerelle ja sen ympärillä oleville upeille rannoille. Kauppakeskuksen yhteydessä on myös useita ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nauttia herkullisia paikallisia herkkuja.

Vesipuistot ja huvipuistot

Playa de las Americas tarjoaa myös erinomaisia vesipuisto- ja huvipuisto- mahdollisuuksia lapsiperheille ja seikkailunhaluisille matkailijoille. Yksi suosituimmista kohteista on Siam Park, joka on Teneriffan suurin vesipuisto. Siellä on valtavasti erilaisia vesiliukumäkiä, allasalueita ja rentoutumisalueita, ja vesipuisto on suunniteltu sekä lapsille että aikuisille. Siam Park on myös usein äänestetty yhdeksi maailman parhaista vesipuistoista.

Toinen suosittu huvipuisto Playa de las Americasissa on Camel Park. Tämä puisto tarjoaa elämyksiä koko perheelle, ja siellä voi esimerkiksi ajaa kamelilla hiekkadyyneillä tai nauttia erilaisista aktiviteeteista, kuten vesipiippuhuoneesta tai perinteisestä kanarialaisesta tanssiesityksestä. Camel Park on hyvä paikka tutustua alueen perinteiseen kulttuuriin ja rentoutua samalla.

Golfkentät

Teneriffan Playa de las Americasin alueella sijaitsee myös useita golfkenttiä, jotka tarjoavat upeat puitteet golfin ystävien harrastamiselle. Yksi suosituimmista golfkentistä on Golf las Américas, joka on yksi Teneriffan tunnetuimmista kentistä. Kenttä koostuu 18 reiästä ja tarjoaa upeat näköalat Atlantin valtamerelle ja ympäröivään luontoon. Golf las Américas on erittäin hyväkuntoinen kenttä, jossa on myös ravintola ja klubitalo.

Toinen suosittu golfkenttä Playa de las Americasissa on Golf del Sur. Tämä 27-reikäinen kenttä tarjoaa haastavia pelimahdollisuuksia ja upeat maisemat. Kentällä on useita vesiesteitä ja bunkkereita, ja se sopii erinomaisesti niin aloitteleville kuin kokeneillekin pelaajille. Golf del Surissa on myös ravintola ja klubitalo, joissa voi rentoutua pelin jälkeen.

Playa de las Americas tarjoaa siis erinomaiset mahdollisuudet niin shoppailuun, vesipuisto- ja huvipuistoviihteeseen kuin golfkentillä harrastamiseenkin. Alueella on myös monia muita aktiviteetteja ja nähtävyyksiä, joten siellä viihtyy niin perheet kuin pariskunnatkin. Playa de las Americas on ehdoton kohde Kanariansaarilla lomaa viettäville.

Vesilajit

Playa de las Americas on loistava lomakohde vesipetojen ja vesiurheilun ystäville. Alueella on useita upeita rantoja, joissa voi rentoutua ja nauttia auringosta. Lisäksi Playa de las Americasin lähellä sijaitseva Atlantin valtameri tarjoaa erinomaiset puitteet erilaisille vesilajeille.

Surffaus on yksi suosituimmista aktiviteeteista Playa de las Americasin rannoilla. Alueella on hyviä aaltoja, jotka houkuttelevat niin aloittelijoita kuin kokeneitakin surffaajia. Surffikursseja ja -opetusta on saatavilla useilta rannoilta, joten voit kokeilla tätä jännittävää lajia turvallisesti ja ammattilaisten ohjauksessa.

Sukellus on toinen suosittu vesilaji, jota voi harrastaa Playa de las Americasin lähivesillä. Teneriffan saarella on upeita sukelluskohteita, joissa voi tutustua värikkääseen merenalaisten elämään. Sukelluskoulut tarjoavat erilaisia kursseja ja retkiä, joten voit uppoutua vedenalaiseen maailmaan haluamallasi tavalla.

Vesiskootterit ja vesihiihto ovat myös suosittuja aktiviteetteja Playa de las Americasin rannoilla. Voit vuokrata vesiskootterin ja kokea nopeuden hurmaa aalloilla, tai kokeilla vesihiihtoa ja nauttia vauhdin hurmasta vedessä. Paikalliset yritykset tarjoavat erilaisia vesilajeja turvallisten puitteiden sisällä.

Lähellä sijaitsevat nähtävyydet

Playa de las Americas sijaitsee lähellä useita mielenkiintoisia nähtävyyksiä, joita kannattaa tutustua loman aikana. Lähialueelta löytyy esimerkiksi Siam Park, joka on yksi Euroopan suurimmista vesipuistoista. Siam Park tarjoaa lukuisia vesiliukumäkiä ja muita aktiviteetteja koko perheelle.

Parque Nacional del Teide on myös suosittu nähtävyys Teneriffalla. Tämä kansallispuisto tarjoaa upeita maisemia sekä mahdollisuuden tutustua saaren korkeimpaan vuoreen, Teideen. Teidelle voi nousta köysiradalla ja ihailla upeita näköaloja ympäri saarta.

Lähellä sijaitsevat myös erilaiset ostoskeskukset ja ravintolat. Esimerkiksi Siam Mall tarjoaa monipuolisen valikoiman kauppoja ja ravintoloita, joissa voi viettää aikaa shoppaillen ja herkutellen. Lisäksi Playa de las Americasin yöelämä on vilkasta, ja alueelta löytyy useita baareja ja klubeja, joissa voi bailata aamuun asti.

Aktiviteetit ja retket

Playa de las Americasin lähialueella on lukuisia aktiviteetteja ja retkiä, joista voi nauttia loman aikana. Voit esimerkiksi vuokrata polkupyörän ja tutustua ympäröivään luontoon pyöräillen. Alueella on hyviä pyöräilyreittejä, joissa voi nauttia upeista maisemista ja raittiista ilmasta.

Veneretket ovat myös suosittuja aktiviteetteja Playa de las Americasin lähivesillä. Voit lähteä veneretkelle ja tutustua saaren rannikkoon sekä ihailla upeita auringonlaskuja merellä. Joillakin veneretkillä on mahdollisuus myös uida ja snorklata, joten voit nauttia meren tarjoamista elämyksistä.

Retket lähisaarille, kuten La Gomeralle ja La Palmalle, ovat myös suosittuja Playa de las Americasin lomailijoiden keskuudessa. Näillä saarilla voi tutustua luonnonkauniisiin maisemiin, patikoida upeissa kansallispuistoissa ja ihailla paikallista kulttuuria.

Lisäksi alueella järjestetään erilaisia retkiä, kuten delfiinien ja valaiden bongaamista merellä sekä jeep-safareita saaren sisämaahan. Näillä retkillä pääsee tutustumaan saaren ainutlaatuiseen luontoon ja eläimiin, joten ne tarjoavat upeita kokemuksia lomailijalle.

Kaiken kaikkiaan Playa de las Americas tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja ja retkiä loman aikana. Voit nauttia vesilajeista, tutustua mielenkiintoisiin nähtävyyksiin ja osallistua erilaisiin retkiin, jotka tarjoavat upeita elämyksiä ja muistoja lomalle.